25% SECRET SPECIAL

Psst… 25% korting! Boek direct via onze eigen website om te profiteren van dit speciale aanbod.

Lloyd Hotel in Amsterdam is het eerste 1-tot-5 sterren hotel ter wereld, een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Onze kamers zijn van een andere orde, geen één is hetzelfde. Als je een reservering maakt voor een overnachting, kies je het kamertype, maar hoe de kamer er precies uitziet is nog even een verrassing. Mocht je het spannend vinden om plannen te maken in deze onzekere tijd: reserveringen die rechtstreeks bij het hotel zijn gemaakt zijn het hele jaar gratis te annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst.

Gasten die een 4 of 5 ster kamer reserveren via onze eigen website mogen gratis parkeren in parkeergarage Rietlandpark. Boek je een 1, 2 of 3 ster kamer via onze officiële website, dan kun je parkeren met korting. Je betaalt € 25,- voor een 24-uurskaart in plaats van € 30,-.

Boek je verblijf direct op onze website en gebruik de promocode “DIRECT” om te profiteren van 25% korting op alle kamertypes op een datum naar keuze! De promocode is niet van toepassing op speciale aanbiedingen en arrangementen.