RENEE – CREATIVE MANAGER

Renee Schuiten-Kniepstra is  29 jaar oud en onze Creative Manager. Ze is verantwoordelijk voor alle creative en culturele events die wij hosten en organiseren.

 

#1  Huis Marseille

Dit fotomuseum aan de Amsterdamse grachten is de moeite waard om te bezoeken vanwege de mooie twee panden. Daarnaast programmeren ze hele diverse fotografie tentoonstellingen die altijd de moeite waard zijn.

 

#2  De Hazenstraat

Dit is een straat in de Jordaan, waar veel galeries bij elkaar zitten. Leuk dus om even doorheen te lopen, je komt ineens zo verschillende galeries en tentoonstellingen tegen. Gratis te bezoeken maar let wel even op de openingstijden.

 

#3  Eye

De Eye heeft altijd mooie filmtentoonstellingen, niet alleen over de meest bekende films maar ook over de mensen die achter de schermen werkzaam zijn geweest. Dit leidt tot hele verassende en mooie shows. Daarnaast hebben ze een groot terras aan het IJ, waar je na afloop kan genieten van een drankje.

 

#4  Micropia

Dit is een heel leuk museum, ook voor kinderen. Informatie over alles wat zich onder het oppervlakte bevindt zoals schimmels, bacteriën, ziektekiemen en de kleinste organismen op onze planeet wordt verteld in dit museum. Het museum is naast de ingang van Artis en is vrij recent gebouwd, zeker de moeite om te bezoeken eventueel in combinatie met een bezoek aan de dierentuin.

 

#5 Schelpenmuseum

Dit is een klein schatkamertje in een hele leuke straat, vlak bij Lloyd Hotel. Ze hebben duizenden exemplaren schelpen maar ook een super leuke museumshop, perfect als originele souvenirs voor het thuisfront.