LLOYD LLOCAL BOX

Om onze heropening te vieren hebben wij een pakket samengesteld met onze favoriete producten. Huisgemaakte klassiekers en heerlijke producten van onze leveranciers in één doos voor € 47,50. Met je aankoop steun je lokale ondernemers. Je kunt de Lloyd Local Box wekelijks afhalen op vrijdag na 14.00 uur. Bestellingen kun je iedere donderdag voor 12.00 uur aan ons doorgeven via llocal@lloyd.nl.

 

 

Appeltaart
Onze fameuze Lloyd Hotel appeltaart in een handzaam formaat. Je hoeft hem alleen nog maar thuis af te bakken met instructies van chef Paul. Nóg lekkerder met vers geklopte slagroom.

 

Eberhardjes van Patisserie Holtkamp
Een hartvormig boterkoekje als Ode aan Eberhard van der Laan. Het staat voor de verbinding tussen de mensen in Amsterdam. In Lloyd restaurant krijg je dit koekje geserveerd bij je koffie en thee.

 

Fles Cavazza Bocarra van Arisz et al.
Heerlijke strogele witte wijn uit Gambellara. Speciaal voor dit pakket geselecteerd door onze wijnleverancier Arisz et al.

 

Paté de Campagne van de Pasteibakkerij
Vroeger bracht Diny onze bestellingen Paté de Campagne met de fiets. Inmiddels is de Pasteibakkerij van Diny Schouten en Floris Brester een begrip in Amsterdam vanwege hun heerlijke handgemaakte charcuterie.

 

Rode biet coulis

Huisgemaakte coulis, lekker als saus bij de paté.

 

Blauwe Bastiaanse van Eriks Delicatessen
Deze Nederlands blauwe kaas gemaakt van gepasteuriseerde biologische koemelk en vegetarisch gestremd. Dus zwanger en vega proof!

 

Zoute kaasvlinders
Uit eigen keuken.

 

Grillworst van Slagerij Louman
Elke zaterdag staat er een lange rij voor de slagerij van Frans Louman in de Jordaan. Wij stoppen de wereldberoemde grillworst gewoon in je pakket!

 

Mayonaise
Huisgemaakte kakelverse mayonaise. Gemaakt met gepasteuriseerde eieren.

 

Tomatensoep
Sinds opening in 2004 een klassieker op onze menukaart.

 

Caesar dressing
Onze caesar salad is niet weg te denken van onze menukaart. Chef Paul geeft je de dressing én het recept zodat je de salade zelf thuis kunt maken.

 

Brood vanmenno
Menno bakt rustiek desembrood, zonder gist en broodverbeteraars. Menig gast van Lloyd restaurant is verslaafd aan het brood vanmenno dat wij serveren bij de soep, salade en pastagerechten. Lekker met boter, olie of puur natuur.

 

Lloyd Hotel notitieboekje
Handig boekje voor je proefnotities op A6 formaat. De vrolijke illustratie van Lloyd Hotel werd voor ons gemaakt door Mingface.