STAYCATION FILM DEAL

Met het hele gezin vanuit bed een film kijken! Lloyd Hotel heeft twee 5 sterren kamers omgetoverd tot een bioscoop. De muziekkamer, met het grootste hotelbed ter wereld, en The Office, onze grootste kamer vol authentieke details. Wij zetten popcorn, een beamer en scherm voor je klaar zodat je zelf je favoriete film kunt streamen. Uiteraard is het mogelijk om een borrelplankje, een cocktail of diner naar de kamer te laten brengen. En als de film is afgelopen kun je lekker blijven liggen!

Mocht je het spannend vinden om plannen te maken in deze onzekere tijd: reserveringen die rechtstreeks bij het hotel zijn gemaakt zijn het hele jaar gratis te annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst.

Voor € 120,- krijg je:

  • 1x overnachting op basis van 2 personen in de music room of the office (5 sterren)
  • Kies een film uit het aanbod van Cinetree
  • Beamer en scherm op de kamer, zelf neem je een laptop mee
  • 1x ontbijt voor 2 personen

Voor 37,50 per persoon kun je een driegangenmenu bijbestellen. Een borrelplankje (vlees, vis of vega selectie) is bij te bestellen voor € 10,- per persoon. Op aanvraag kunnen we een wastafelopstapje in de kamer zetten.

Wil je met je gezin in de kamer een film kijken en blijven slapen? Dan gelden de volgende prijzen op basis van kinderen onder de 12 jaar:

  • € 135,- op basis van 2 personen en 1 kind
  • € 150,- op basis van 2 personen en 2 kinderen
  • € 165- op basis van 2 personen en 3 kinderen

Het is mogelijk om een dinergerecht voor de kinderen te bestellen à € 10,- per kind van een keuzemenu.

Let op: op vrijdag en zaterdag berekenen we een reserveringstoeslag van € 35,- per kamer. Amsterdammers hoeven geen stadsbelasting te betalen. Gasten die buiten Amsterdam wonen betalen 7% stadsbelasting per nacht + € 3,- per persoon per nacht (dit geldt niet voor kinderen onder de 16 jaar). Bovenstaande bedragen zijn exclusief stadsbelasting. Deze deal is online te boeken  voor een verblijf op een datum naar keuze in de periode 1 juni t/m 30 september 2020. Geef bij het reserveren aan welke kamer je voorkeur zou hebben. Dit is echter op basis van beschikbaarheid. We nemen voor aankomst contact met je op. Lloyd Hotel werkt samen met staycation.amsterdam