STAYCATION FIETS DEAL

Verken deze zomer de stad als een echte Amsterdammer op één van onze fietsen. Lloyd Hotel is het perfecte startpunt voor een verrassende fietstocht naar het bruisende Oost of upcoming Noord. Eén van onze virtuele tour guides neemt je mee door Amsterdam. En zie je onderweg een mooi plekje om te picknicken? Je kunt picknickbenodigdheden in een handig rugtasje bijbestellen!

Mocht je het spannend vinden om plannen te maken in deze onzekere tijd: reserveringen die rechtstreeks bij het hotel zijn gemaakt zijn het hele jaar gratis te annuleren tot 24 uur voor de dag van aankomst.

Voor € 150,- krijg je:

  • 1x overnachting in een 3 ster kamer op basis van 2 personen
  • 1x ontbijt voor 2 personen
  • 2x fietshuur voor 1 dag
  • 1x fietsroute met begeleiding door een virtuele gids

Voor € 15,- per persoon kun je een picknick bij bestellen. Voor 37,50 per persoon kun je een driegangenmenu bijbestellen.

Amsterdammers hoeven geen stadsbelasting te betalen. Gasten die buiten Amsterdam wonen betalen 7% stadsbelasting per nacht + € 3,- per persoon per nacht. Bovenstaande bedragen zijn exclusief stadsbelasting. Deze deal is online te boeken voor een verblijf op een datum naar keuze in de periode 1 juni t/m 30 september 2020. Lloyd Hotel werkt samen met staycation.amsterdam