december, 2019

01dec3:00 pm6:00 pmTango aan de haven

more

Event Details

Club El Elegante en Lloyd Hotel presenteren Tango aan de Haven. Een middag met TangoJazz Orchestra El Elegante, tangodansen en aansluitend dineren.

 

Voor tango- en jazz liefhebbers de kans om deze gouden combinatie te beleven in het iconische Lloyd Hotel. De melancholie van de Argentijnse tango, gecombineerd met jazz, samen in één orkest; dat is TangoJazz Orchestra El Elegante. Het orkest speelt zowel het repertoire uit de Epoca D’Oro, als de muziek van Astor Piazzolla. Muzikaal leider & founder van Tango Jazz Land Kay Sleking brengt voor iedere editie altijd een geweldige diverse groep musici bij elkaar. Muziekstijlen zijn onder zijn begeleiding fluide en swingend.

 

The Office, de monumentale kamer met authentieke details uit 1920, waar Club El Elegante neerstrijkt, ademt een elegante ambiance en heeft een prachtige houten vloer voor tangodansers. Het orkest wordt afgewisseld door tango DJ Eze, die samen met zijn danspartner een dansperformance zal geven.

 

Met een cocktail worden de gasten verwelkomt en aan het einde van de middag is er de mogelijkheid om te dineren in het Lloyd Restaurant.

 

Het Lloyd Hotel, gebouwd in 1921 langs de IJ-oever, door Scheepvaartmaatschappij Koninklijke Hollandsche Lloyd, waar vandaan haar schepen vertrokken, geeft een extra dimensie aan de tango. In combinatie met jazz wordt het een heerlijk Sunday afternoon. Lazy of  ‘media luna’.

 

Ticket Concert + Dancing + Cocktail € 20
Ticket Concert + Dancing + Cocktail + Diner incl. aperitief € 60

 

Time

(Sunday) 3:00 pm - 6:00 pm

Location

Lloyd Hotel

Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam

psst.. 25% offpsst… 25% kortingpsst.. 25% Rabatt

Secret Special: 25% kortingBoek je verblijf via onze website met de kortingscode “DIRECT” en profiteer van 25% korting op de kamerprijs!X