october, 2019

07octAll Day30junSANNE VAN DE GOOR - THE HOTEL CHRONICLES

more

Event Details

Speciaal voor de nieuwe expositie in Lloyd Hotel maakte ontwerper Sanne van de Goor de serie The Hotel Chronicles. Zonder dat hotelgasten het wisten werd hun bed onderdeel van dit werk. Na check-out legde Sanne de beslapen bedden vast met haar camera. Hoe laat iemand zijn bed achter? En welke prachtige patronen ontstaan er terwijl je onbewust het dekbed openslaat? Laat de gast het bed achter zoals die eruit is gestapt? Of wordt het dekbed even rechtgetrokken voor vertrek? Met de foto’s als vertrekpunt maakte Sanne grafisch werk voor de kleurrijke geweven doeken die tijdens de expositie in het Lloyd Restaurant te zien zijn.

De ontwerpen van Sanne komen vaak tot stand met een onvoorspelbare factor. Ze laat haar werk beïnvloeden door input van derden. In de serie The Hotel Chronicles waren deelnemers hier niet bewust van.

Sinds haar studie grafisch ontwerpen aan de Gerrit Rietveld Academie werkt Sanne als onafhankelijk ontwerper aan zowel zelf-geïnitieerde projecten, als in opdracht. Ze combineert grafische, interactieve en sociaal-artistieke elementen en zoekt daarbij de spanning op tussen precisie en willekeur, chaos en controle. Door deze combinatie van visueel en deelnemers van buitenaf, draagt ​​het werk van Sanne bij aan een visie voor nieuwe vormen van samenwerking binnen het huidige ontwerplandschap.

Voor The Hotel Chronicles maakte Sanne in opdracht een serie van 5 kleden. Het patroon is digitaal geweven met jacquard techniek in katoengaren op 180 x 130 cm. Op aanvraag zijn 2 van de 5 kleden beschikbaar.

Time

October 7 (Monday) - June 30 (Tuesday)

Location

Lloyd Restaurant

Oostelijke Handelskade 34

psst.. 25% offpsst… 25% kortingpsst.. 25% Rabatt

Secret Special: 25% kortingBoek je verblijf via onze website met de kortingscode “DIRECT” en profiteer van 25% korting op de kamerprijs!X