november, 2019

11novAll DayLLOYD HOTEL 15 JAAR

more

Event Details

Op 11 november bestaat Lloyd Hotel 15 jaar, een jubileum dat bol staat van bijzondere herinneringen. Op onze verjaardag nemen we je mee in het hotel dat zoveel meer is dan een hotel. Uiteraard vieren we geen verjaardag zonder taart, dus trakteren we de hele dag op huisgemaakte appeltaart.

Tijdens een rondleiding van General Manager Piet Boogert ontdek je onze meest bijzondere kamers ingericht door Nederlandse ontwerpers en kunstenaars. Bovendien vertellen we je alles over de geschiedenis van het gebouw en presenteren we onze nieuwste aanwinst, een kenmerkende tekening die Jan Rothuizen speciaal voor Lloyd Hotel maakte.

Om 15.00 uur wordt de tekening van Jan Rothuizen officieel onthuld in bijzijn van de kunstenaar. De rondleiding wordt om 11:00 en 15:00 uur gegeven. Meld je aan door een mail te sturen aan: post@lloyd.nl.

 

 

 

Time

All Day (Monday)

Location

Lloyd Hotel

Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam

psst.. 25% offpsst… 25% kortingpsst.. 25% Rabatt

Secret Special: 25% kortingBoek je verblijf via onze website met de kortingscode “DIRECT” en profiteer van 25% korting op de kamerprijs! Deze korting is niet van toepassing op aanbiedingen en arrangementen.X