EVE – REVENUE STAGIAIR

Eve, geboren en getogen in Amsterdam, is 24 jaar en studeert Hotel Management aan het Eurocollege in Rotterdam. Ze is werkzaam bij het Lloyd Hotel als revenue stagiaire. Ze kent het nachtleven in Amsterdam op haar duimpje en deelt graag haar favoriete plekken.

 

#1 Studio K

Dit is een leuke plek waar veel lokale mensen komen van de art scene aangezien het buiten een discotheek ook een filmhuis is.  Er wordt hier voornamelijk disco/house muziek gedraaid.

 

#2  Bar Bukowski 

Dit is een perfecte plek om ’s avonds een Gin Tonic te drinken en goede gesprekken te voeren met je vrienden. Onder het genot van een achtergrond muziekje kan je je tot in de late uurtjes vermaken.

 

#3  Oosterbar

Deze discotheek bevindt zich in het Generator Hotel in het Oosterpark. Van 11 uur ’s avonds tot 4 uur ’s morgens kan je hier genieten van allerlei soorten muziek.

 

#4  Claire

In deze, voormalige beste techno club van de wereld,  kan je in de weekenden tot in de late uurtjes dansen op trendy techno muziek.

 

#5 Bitterzoet

Als je van hip hop muziek houdt dan ben je hier op de beste plek! Hier hangt altijd een leuke sfeer en als je geluk hebt kan je ook meedoen met karaoke!

 

#6 Disco Dolly

Hier kan je iedere avond dansen op funky disco muziek of hiphop!