BOY – HEAD OF SALES

Hi! Mijn naam is Boy Glansbeek, 28 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Ik ben als Head of Sales bij het Lloyd Hotel verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten, acquisitie en relatiebeheer. In mijn vrije tijd vind ik afwisseling belangrijk; rust in de parken of het Bos of juist het bruisende nachtleven opzoeken. Amsterdam heeft het allemaal! Hoe mijn ultieme dag eruit ziet?

 

Ontbijten bij… Dignita

De plek om de dag te beginnen. Je kunt hier genieten van ontbijt, brunch of lunch. Ze hebben een locatie dichtbij het Lloyd in de Hoftuin, of in het hart van Amsterdam Zuid. De Forrest Dwellers (gepocheerd ei met allerlei soorten paddenstoelen) is een aanrader!

 

Yogasessie bij… Conscious Club

Je kunt hier heel fijne yoga lessen volgen in een inspirerende en rustgevende ambiance. Conscious Club is het eerste klimaat neutrale grachtenhuis van Amsterdam. Via hun website kun je je ook aanmelden voor events. Tip: probeer eens de Deep Guided Meditation.

 

Middagwandeling door… De 9 Straatjes

Je vindt de 9 Straatjes middenin de grachtengordel. Tussen Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht en Singel.  Je kunt hier heerlijk shoppen (o.a. Skins Cosmetics, Velour Amsterdam, Zipper etc.). Voor een snelle lunch loop ik door naar The Lebanese Sajeria aan de Wijde Heidestreeg. Heb je dan nog ruimte over, ga dan vooral langs Van Stapele voor het beste koekje van Amsterdam!

 

Museum bij… De Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk Amsterdam (aan de Dam) is een buitengewoon mooie kerk. Een wisselde agenda met tentoonstellingen van kunst en fotografie. Mijn favoriet: World Press Photo (te zien van 13 april tot 7 juli 2019).

 

Cocktails drinken bij… Hiding in Plain Sight

Bijzondere locatie en bijzondere kaart! Barpersoneel is hier oprecht, gastgericht en maakt (vind ik) de beste cocktails ‘in town’. En de ambiance is heel intiem en sfeervol.