GARAGE SALE

We kijken uit naar een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het Lloyd Hotel! Enkele kenmerkende kamers en een groot deel van onze geliefde design meubels blijven behouden, maar veel van het interieur en de inrichting zullen ingrijpend worden gewijzigd. Daarom gaan we van veel Lloyd Hotel-spullen afscheid nemen en verkopen tijdens een garage sale. Hopelijk vinden ze een mooi plekje bij jullie thuis, onze gasten, klanten en vrienden.

We verkopen zowel nieuwe als gebruikte en vintage spullen. Denk aan tafels en stoelen, bedden, banken en fauteuils, spiegels en accessoires, tapijten, verlichting, tafeldecoratie, hotelporselein en buffetmateriaal.

Je kunt via onderstaande button een datum prikken voor de garage sale. Tussen 1 en 5 december zijn er dagelijks vanaf 10.00 uur tijdsslots van 45 minuten beschikbaar. Per tijdsslot zijn er maximaal 50 mensen welkom. We doen er alles aan om de garage sale coronaproof te organiseren. Bij binnenkomst wordt het coronatoegangsbewijs gescand en vanzelfsprekend is het dragen van een mondkapje verplicht.Heb je een plekje weten te bemachtigen? Leuk, we zien uit naar je komst. Je hebt 45 minuten de tijd om zoveel mogelijk Lloyd Hotel pareltjes te scoren en te betalen. Pinbetalingen hebben onze voorkeur, maar contant afrekenen is ook mogelijk. Zorg voor geschikt vervoer, want we kunnen geen items voor je bewaren.

SPELREGELS

  • Er kan niet worden gecorrespondeerd over de status van de items, extra foto’s, reserveren van de meubels of andere vragen.
  • Het inplannen van een datum en tijdsslot is alleen mogelijk via de planningstool.
  • Het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs en dragen van een mondkapje is verplicht.
  • De prijzen staan vast en onderhandelen is niet mogelijk.
  • Buiten het afgesproken tijdslot langskomen om alvast wat op te halen is niet mogelijk.