ESTHER POUW – WETRANSFER

Esther Pouw is een van onze klanten die regelmatig een evenement organiseert in het Lloyd Hotel. Ze is werkzaam als Personal Assistant van de directie.

 

Wat vind je belangrijk als je een event organiseert?
We vinden het belangrijk dat een locatie aansluit bij de waarden van WeTransfer: creatief, open, warm en gastvrij. WeTransfer is een puur Nederlandse scale-up, maar onze service wordt gebruikt ion 196 landen wereldwijd. Bij WeTransfer werken inmiddels meer dan 20 nationaliteiten. We zijn dus echt een heel internationaal bedrijf, en misschien daarom zoek ik altijd naar locaties waar mensen zich direct thuis voelen. Dat helpt om de connectie te maken en productief te zijn.

 

Hoe kan een locatie een event op een hoger niveau tillen.
De kwaliteit van de service is voor ons heel belangrijk. Zoals gezegd moeten mensen zich thuis voelen, en zo weinig mogelijk gestoord worden door het feit dat ze ergens op bezoek zijn.  Natuurlijk is goede catering belangrijk, maar service staat bovenaan.

 

Wat herinner je je na afloop van het event?
Een event is voor mij geslaagd als de interactie tussen de gasten goed is, en ze zich tegelijkertijd comfortabel genoeg voelen om hun eigen gang te gaan. Ik heb in alle jaren dat ik events organiseer gemerkt, dat onze gasten het meest tevreden zijn (en mij ook na afloop expliciet komen bedanken) als de balans tussen goede georganiseerde plenaire momenten, en voldoende privacy, goed is.